Laden
1 VACATURE

Marine Inspection & Logistics B.V.
a Smithers company

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 26 april 2024
Marine Surveyor

Marine Inspection & Logistics B.V. <br> <small> a Smithers company </small>

Marine Inspection & Logistics B.V.
a Smithers company

Schiedam

Over Marine Inspection & Logistics B.V.
a Smithers company
Wie zijn wij?

Marine Inspection & Logistics International Rotterdam B.V. ( MIL )

is een ISO gecertificeerd onafhankelijk inspectiebedrijf en is gespecialiseerd in commodity inspecties op ( voornamelijk ) bulkladingen en gespecialiseerd in marine surveys.

Sinds 2006 huist MIL in Schiedam, waar momenteel 14 mensen werkzaam zijn. Daarnaast heeft MIL kantoren in Malaysia en India. Wanneer je komt te werken bij MIL, dan werk je niet alleen in de Rotterdamse haven, maar kan je ook in de haven van Amsterdam inspectiewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast biedt MIL internationale kansen! Want je kan ook in andere havens in Europa aan de slag. Het speelveld waarin je komt te werken kan dus variëren. Uiteraard afhankelijk van jouw ervaring en wensen.      

     

Draft aflezen
Wat doen wij?

Onze hoofdactiviteiten omvatten de visuele inspectie van metaalschroot, metalen en HBI- en DRI-producten ( soms gecombineerd met monstername ) en Marine Surveys zoals het uitvoeren van draft surveys op zeeschepen, het ijken van binnenvaart schepen het uitvoeren van bunkersurveys en hold/hatch condition surveys. Verder voeren wij ook inventory checks uit bij bedrijven.


Werken bij MIL

Wanneer je bij ons in dienst treed, dan bieden we een inwerkprogramma afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Persoonlijke ontwikkeling en groei moedigen we uiteraard aan, vooral door on-the-job learning. Wanneer jij ambities hebt om jezelf te ontwikkelen, dan ondersteunen we jouw wensen en doelen. Ook met externe opleidingsmogelijkheden en trainingen.  

MIL kent goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een representatieve auto van de zaak, het salaris is prima en de verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, de mogelijkheden om door te groeien zijn aanwezig, MIL is een compact bedrijf met korte lijnen. Het werk is onregelmatig, daar moet je wel tegen kunnen, scheepvaart is een 24/7 business, handen uit de mouwen dus.

Onze ideale kandidaat

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers, zodat we onze business kunnen uitbreiden. We zoeken nieuwe medewerkers die eerlijk en betrouwbaar zijn en die zelfstandig kunnen werken. Het werk dat je gaat doen, biedt vrijheid maar brengt tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid met zich mee. Omdat je zelfstandig werkt zijn onze medewerkers het visitekaartje van het bedrijf. En omdat je in een dynamisch gebied inspecties zal uitvoeren en in contact komt met veel internationale collega’s en klanten, vinden we taalvaardigheid belangrijk. Vooral Engels is een must. En Duits kan vaak handig zijn. Bovendien is een rijbewijs (B/BE) essentieel.

Momenteel hebben we een vacature voor een marine surveyor / ijkmeester voor werkzaamheden voornamelijk in de haven Amsterdam. Heb jij jouw mbo-diploma op zak? En heb jij ambities een vakbekwame surveyor te worden? Of ben jij al enige jaren actief als inspecteur/surveyor? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!


1 Sector
Lab en inspectie

Locaties

Marine Inspections and Logistics (Rotterdam) B.V.

Tuinlaan 48

3111AW, Schiedam

Neem contact op